• jasa nilai-ditambahkeun
  • azdf-11
  • Angkutan Udara

Ngajaga pakét anjeun?

NAON URANG SUNDA?

  • 300614742

Guangzhou Ontime International Logistics Co., Ltd. (saterusna disebut GZ Ontime) ayana di Kacamatan Baiyun, Guangzhou.Kami agén pikeun DHL, UPS, TNT, FedEx, Amazon garis husus, laut jeung angkutan udara.

Pausahaan urang taat kana filosofi bisnis "customer first, forge ahead" jeung prinsip "customer first" pikeun nyadiakeun konsumén urang jeung layanan kualitas pangalusna.Wilujeng sumping pikeun ménta cutatan a!

LAYANAN KAMI

FBA

FBA

  • Kualitas

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Pabrik kami geus tumuwuh jadi Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost Éféktif
  • Produsén

    Produsén

    Kami terang rute, pilihan, harga, biaya sareng cara anu pangsaéna pikeun ngirim barang anjeun.